Flash Fail: Case Design Pylsy

Design Pylsy Moppiilisti

Design Pylsy Moppiilisti

Voi Anu, minkä teit! Sinulla oli hienoja Design-artikkeleita, joita olisin halunnut tulla katsomaan vanhalle kyläkoulullesi Joutsassa ollessani. Olit kuitenkin antanut jonkun valita tai sitten itse tehnyt valinnan toteuttaa Web-sivusi Flashilla.

Kuitenkin monet designista kiinnostuneet valitsevat puhelimekseen iPhonen, jossa tunnetusti ei ole Flash-tukea (mikä on mielestäni myös täysin oikein)! Näin jäivät aukioloajat ja yhteystiedot saamatta ja reissusuunnitelma oli pakko perua.

En tiedä oliko taustalla paikallisen toimijan näkemys hyvästä sivustosta, jossa viehkon visuaalisuuden alttarilla oli mennyt laiteriippumaton saavutettavuus ja hakukoneystävällisyys.

Toki sivuston sisältö on jollain tavalla hakukoneellä löydettävissä, katso vaikka itse. Hakutulokset – kasa tekstitiedostoja, joista tieto sivuille luetaan – vaan eivät ole kovin mairittelevia.

Nyt on viimeistään aika nakata Flashit roskiin sivuston toteuttamisessa ja antaa tekniikalle mahdollisuus loistaa omien vahvuuksiensa parissa. Tehdään sillä vaikka pelejä!

Usernamen käyttöönotto Facebookissa ei olisi Design Pylsylle myöskään huono idea (http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Design-Pylsy/232202080205 vs. http://www.facebook.com/designpylsy) niin kuin ei olisi Facebook-profiiliin linkittäminen yrityksen verkkosivuiltakaan.

Ps. Miten on, joko laitetaan mobiilioptimoitu sivu tulemaan, vai pitäisikö koko homma miettiä uudestaan? :)

2 thoughts on “Flash Fail: Case Design Pylsy

  1. Hei! Käyppä nyt kokeilemassa, pääsetkö kotisivuilleni. Me avattiin juuri uudet sivut. Nettikauppa tulee sinne myös piakkoin.
    Ja tervetuloa uudemman kerran Joutsaan ja tänne ateljeelle!
    Terkuin Anu

  2. Hieno homma Anu, nyt pääsee selailemaan mobiilistikin! Merkittävä parannus asiaan sitten edellisen version. Pitää kesällä pistäytyä Pertunmaalla ihailemassa taas hienouksianne. =)

    EDIT: Napatkaa vielä Facebookiin lyhyempi osoite, niin voitte vaikka tulostella liikeeseenne “Tykkää Facebookissa facebook.com/designpylsy” -kylttejä. https://www.facebook.com/username =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>