Rumia juttuja lasten suusta?

Bussissa istumisen parhaita paloja ovat kirjaa lukiessa kuullut keskustelut ja irtonaiset kommentit.

Mun pitää tänään mennä ostamaan Pokemon-pakka. Ni, ni. Mun kaverilla on synttärit.
– Anonyymi ala-asteelainen

Jonka jälkeen välittömästi…

Mä oon kännissä, missä sää oot. Haha, haha. Kuulitsää mitä se sano: mä oon kännissä, missä sää oot. Hehe. Kuuntele nyt se sano: nyt loppu juominen ja aletaan ryyppää! Nyt loppu Jjuominen ja aletaa Rrryyppää!
- Sama Anonyymi ala-asteelainen

Pienen hetken mietin, että onpa erikoinen tämä maailma, missä saman viiden minuutin sisälle mahtuu kaksi noin erilaista sisältöä. Sitten minua alkoi hymyilyttää ja tajusin, ettei lapsiakaan voi alistaa lineaarisiksi koneiksi, joiden tulkitseminen ja arvostelu olisi mahdollista noin pienellä havainnoinnilla.

En ole edes varma, pitääkö ketään suojella eri teemoilta ja kumpi edellä mainituista kahdesta ilmiöstä on itseasiassa pahempi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>